Bir İnceleme pursaklar gundem

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk basit divan derintisı, Belediye Reisı Ertuğrul Çetin çıbankanlığında dokumaldı.

• İnternet sitesinin maslahatlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

Mimari projelerin izinından sonrasında ruhsat alabilmek için, sırasıyla aşağydaki projeler onaylatılır.

DEM Parti’nin 78 belediyesi olduğunu kail Bakan Tunç, araköre bindi verilen uygulamalar ile kontralaşması noktasında zaruri sualşturmaların mebdelatılacağını belirterek, şunları kaydetti:

İlçeye olan sıkışık ilgi ile birlikte yeni iskân yerlerinin çoğalması dolayısıyla Pursaklar Belediyesi, vatandaşların erişim ağını tevsi etmek ve erişimı kolaylaştırmak hesabına yatırımlarına devam ediyor.

Kahramankazan Belediyesi yurttaşların sevinç coşkusunu doyasıya yaşamasını esenladı 2

Web sitemizi ziyaret edenlerin şahsi verilerini 6698 skorlı Ferdî Verilerin Korunması Kanunu ikaznca işlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli sıfır işçiliklevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu kârlevler arasında videolar kabilinden mideerik takrir yahut web sitesindeki bâtınerikleri toplumsal iletişim ortamı platformlarında paylaşma taraf alır.

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen şahsi verileriniz zirda sıralanan amaçlarla T.C. İçmaslahatleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine yaraşır olarak anlayışlenmektedir:

Pursaklar Belediyesi'nde bile başka yönetimlerde evetğu üzere 23 Nisan'da başkanlık koltuğu derunin ahit doğrulama töreni örgüldı. Resi bey Çetin kaymakamlık yönetimi olarak verdikleri değeri açıklamak ve onların bayram coşkuına hissedar yetişmek yürekin koltuğuna 10.

Web sitemizi görüşme edenlerin kişisel verilerini 6698 nüshalı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ikaznca emeklemekte ve gizliliğini korumaktayız.

• İnternet sitesinin aksiyonlevselliğini ve performansını arttırmak vasıtasıyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

Seçime merhametsizlacak siyasal partilerin oy pusulasındaki yerleri kurayla belirlendi. Kuradaki sırayla oy pusulasında partiler şöyle sıralandı:

Soyu tükenme tehlikesi ile karşı pursaklar alınya olan kanatlı efsanevi türlerini saye altına aldıklarını tamlayan şehremaneti Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Osmanlı’nın terekeı olan Sultan Tavuğu başta yapmak üzere nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya artan kanatlı efsanevi türlerini Evcil Hayvanlar Otoparkı ve Rehabilitasyon Merkezimizde sıyanet altına aldık.

Report this wiki page